Meillä on lähihoitajan avoimia työpaikkoja. Etsimme sinua lähihoitaja, joka haluat sitoutua asukaslähteiseen toimintatapaamme, jossa voit usein itse valita keinot, miten työtäsi teet – kunhan asukkailla on kaikki hyvin. Ympärilläsi on yhteisö, jonka mielestä hoitotyö on elämän arvokkaimpia asioita. Voit myös luottaa, että tämä kaikki mahdollistetaan lupaukset lunastavalla johtamisella.

Tervetuloa meille työkaveriksi Seniorikotien työtiimiin. Me Seniorikodeilla teemme töitä vilpittömällä rakkaudella ikäihmisiä kohtaan. Toimitko sinä työssäsi samoin? Etsimme sinua osaksi iloista, positiivista ja energistä työyhteisöämme.

Lähihoitaja tekee työtä hoivakodissa

Lähihoitaja vanhustyöhön

Voit olla juuri valmistunut hoitaja tai jo pitkän työkokemuksen omaava. Hienoa, jos sinulla on jo lääkeluvat suoritettuna, mutta älä huoli, jos ei vielä ole, voit suorittaa ne meillä heti työsuhteen alussa. Tartuntatautilain mukainen rokotussuoja on tärkeää olla voimassa koko työsuhteen ajan, erityisesti koska lähihoitajana työskentelet läheisesti vanhusten kanssa.

Lähihoitajan päivätyö ja yötyö

Meillä Seniorikodeilla työtä tehdään sekä päivä- että yöaikaan. Ymmärrämme että joillekkin vaikkapa perheellisille sopii paremmin lähihoitajan päivätyö kun taas toisten rytmiin sopii pääsääntöisesti paremmin yötyö. Jotkut taas voivat tehdä joustavasti sekä päivä-, että yövuoroja lähihoitajan työssä.

Lähihoitajan päivätyö

Päivällä lähihoitajalla on useita tehtäviä kun useimmat asukkaat ovat hereillä. Pääset töiden ohella olemaan osa asukkaiden arkea ja olla lämminhenkisenä tukena ja seurana. Keskustelemme mielellään eri mahdollisuuksista mitä meille olisi tarjota pelkästään päivätyön ohella, mutta lähtökohtaisesti helpompi on jos pystyisit olemaan joustavasti töissä myös yöaikaan.

Lähihoitajan yötyö

Yöllä lähihoitajan työtehtävät vaihtelevat tilanteen mukaan. Asukkaiden tarpeet vaihtelevat, joten silloin tällöin saattaa olla rauhallisempaa päivystystä ja rutiinitöitä ja toisinaan tarpeita saattaa tulla enemmän. Kerromme mielellämme minkälaista arki meillä lähihoitajan yötyön arki meillä on.

Lähihoitajan työpaikat Uudellamaalla

Toimimme Uudellamaalla ja tarjoamme työmahdollisuuksia seuraavissa kaupungeissa:

  • Lähihoitajan työpaikat Espoo
  • Lähihoitajan työpaikat Vantaa
  • Lähihoitajan työpaikat Hyvinkää
  • Lähihoitajan työpaikat Järvenpää
  • Lähihoitajan työpaikat Kirkkonummi
  • Lähihoitajan työpaikat Lohja
  • Lähihoitajan työpaikat Vihti
  • Lähihoitajan työpaikat Nummela

Kuulostaako hyvältä?

Kiinnostuithan? Lue rekrytointisivustoltamme lisää avoimista lähihoitajan tehtävistä. Tervetuloa töihin meille tänne kodikkaimpaan työpaikkaan!

Haemme lämminhenkiseen työntekijäjoukkoomme tällä hetkellä lähihoitajien lisäksi erityisesti sairaanhoitajia. Jos tiedät jonkun kuka hakee näiden työtehtävien töitä vinkkaa toki heille.