Vanhustyön työpaikat hoivakodissa

Me Uudenmaan Seniorikodeilla haemme jatkuvasti uusia työkavereita hoivakodeillemme vanhusten hoitotyöhön. Meitä on Seniorikodeilla jo yli 300 työntekijää! Tällä hetkellä suurin osa meistä on lähi- ja perushoitajia ja toiseksi suurin ammattiryhmä on sairaanhoitajat. Avustavien työntekijöiden (hoiva-avustaja, hoitoapulainen, laitoshuoltaja) merkitys on myös tärkeä. Meillä työskentelee myös fysioterapeutteja, geronomeja ja sosionomeja sekä keittiöammattilaisia. Kaikille meille on tärkeintä, että asukkaillamme on hyvä olla, ja on tittelisi mikä tahansa on tärkeintä että ole sydämellinen vanhustenhoitaja.

Tällaisia työtehtäviä meillä on tarjolla

Voit olla juuri valmistunut hoitaja tai jo pitkän työkokemuksen omaava. Hienoa, jos sinulla on jo lääkeluvat suoritettuna, mutta älä huoli, jos ei vielä ole, voit suorittaa ne meillä heti työsuhteen alussa. Meillä on lähihoitajia myös oppisopimuksella.

Lähihoitajana työviikkoosi voi esimerkiksi kuulua:  
– Asukkaiden perushoitoa ja turvallisen lääkehoidon toteutusta
– Hoitosuunnitelmien tekemistä ja kirjaamista
–  Toiminnallisten tuokioiden järjestämistä
– Yhteistyötä omaisten ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa

Sairaanhoitajana saat meillä usein toimia tiiminvetäjänä ja saat vastata asiantuntijana asukkaiden turvallisesta lääkehoidosta. Sairaanhoitajana sinulla on näpeissäsi yhteistyö lääkärin kanssa ja tykkäät välillä ottaa myös verinäytteitä. Työtiimisi lähihoitajille ja avustavalle henkilökunnalle olet tukena ohjaten ja neuvoen heitä tarpeen vaatiessa. Jos tykkäät kirjoittaa, on mahdollista käyttää taitoa esimerkiksi erilaisten toimintaohjeiden ja hoitotyön arviointien parissa. Omaiset ovat tärkeänä osana meidän arjessamme ja yhdessä heidän kanssaan tehdään meidän asukkaiden elämästä omannäköistä ja aktiivista.  

Meillä sinulla on sairaanhoitajakollegoita ja tiimissä on osassa hoivakoteja mukana myös fysioterapeutti asiantuntijana. Perehdytämme sinut yhdessä työtehtäviisi. Tartuntatautilain mukainen rokotussuoja on tärkeää olla voimassa koko työsuhteen ajan. 

Sairaanhoitajana yhdessä kollegoiden kanssa vastaatte asukkaiden turvallisesta lääkehoidosta ja lääkäriyhteistyöstä.

Hoitoapulaiset toimivat avustavissa tehtävissä. Tehtävissäsi toimit yhdessä asukkaiden kanssa, että itsenäisesti.

Hoiva-avustajat ovat tärkeässä roolissa auttamassa asukkaita voimaan hyvin ja viihtymään arjessa.

Kodinhoitajan tehtävät ovat monipuolisia ja tärkeä osa asukkaiden hyvinvointia.

Keitä me olemme

Me kaikki teemme töitä muistipulmaisten ikäihmisten sujuvan arjen puolesta – asukkaidemme kodissa. Suurin osa meistä on lähihoitajia ja perushoitajia ja toiseksi suurin ammattiryhmä ovat sairaanhoitajat. Työllistämme myös sosionomeja, geronomeja, fysioterapeutteja, hoiva-apulaisia, kodinhoitajia, laitoshuoltajia ja –apulaisia sekä kokkeja.

Ammatillinen kehittyminen gerontologisessa hoivatyössä

Kehittyvän yrityksemme mukana sinulla on hienot mahdollisuudet kehittyä kanssamme joko asiaosaajana tai kokemuksen karttuessa hiljalleen myös valmentavaksi esimieheksi. Panostamme jokaisen ammattiryhmämme osaamiseen korkean ammattitaidon ja hyvän palvelun kehittämiseksi edelleen.

Gerontologinen hoivatyö näkyy meillä arjessa joka päivä. Jos olet kiinnostunut kehittämään gerontologisen hoivatyön osaamista käy katsomassa avoimet paikkamme.

Kehitämme henkilöstömme osaamista valikoitujen yhteistyökumppaniemme kanssa. Pyrimme tarjoamaan aktiivisille ja oma-aloitteisille työntekijöillemme urakehitysmahdollisuuksia omissa taloissamme ja meillä on mahdollisuus siirtyä haastavampiin tehtäviin kokemuksen karttumisen myötä.

Pyrimme tukemaan sinua omien vahvuuksien ja mielenkiinnon kohteittesi kehittämisessä ja oman näköisellä urapolullasi. Etusijalla kehittymisessämme ovat erityisesti muistihäiriöisten hoitotyössä huomioitavat erityispiirteet. Kodikkaassa ja arvostavassa ilmapiirissä asukkaammekin voivat paremmin.

Edut

Me palkitsemme henkilöstöämme hyvin suoritetusta työstä unohtamatta myöskään pieniä muistamisia ja muuta huomioimista. 

Etujamme ovan mm. Tyky-päivät, ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä 
– Kattava työterveyshuolto
– Liikuntaa ja kulttuuria tukevat Smartum setelit.
– Alennukset valikoiduille palvelutarjoajille.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 
Tule meille työkaveriksi tekemään laadukasta työtä kivaan työtiimiin!

Me pidämme sinusta huolta

Työterveyshuollosta vastaa Lääkärikeskus Aava.

Sinun kokoinen työ

Me haluamme olla joustava ja reilu työnantaja Sinulle. Vaikka olemmekin pääsääntöisesti vakituisissa ja kokoaikaisissa työsuhteissa, ei ole mitään estettä sille että piipahdamme välillä vaikkapa jatko-opiskeluissa ja jatkamme ehkä osa-aikaisena. Elämäntilanteidesi muuttuessa etsitään mahdollisuuksien mukaan sopivia työaikajärjestelyjä. Voimme tarjota työntekijöillemme myös työmahdollisuuksia eri paikkakunnilla Uudellamaalla.