Keitä me olemme

Me kaikki teemme töitä muistipulmaisten ikäihmisten sujuvan arjen puolesta – asukkaidemme kodissa. Suurin osa meistä on lähi- ja perushoitajia ja toiseksi suurin ammattiryhmä ovat sairaanhoitajat. Työllistämme myös sosionomeja, fysioterapeutteja, hoiva-apulaisia, kodinhoitajia, laitoshuoltajia ja –apulaisia sekä kokkeja.

Ammatillinen kehittyminen

Kehittyvän yrityksemme mukana sinulla on hienot mahdollisuudet kehittyä kanssamme joko asiaosaajana tai kokemuksen karttuessa hiljalleen myös valmentavaksi esimieheksi. Panostamme jokaisen ammattiryhmämme osaamiseen korkean ammattitaidon ja hyvän palvelun kehittämiseksi edelleen. Kehitämme henkilöstömme osaamista valikoitujen yhteistyökumppaniemme kanssa. Pyrimme tarjoamaan aktiivisille ja oma-aloitteisille työntekijöillemme urakehitysmahdollisuuksia omissa taloissamme ja meillä on mahdollisuus siirtyä haastavampiin tehtäviin kokemuksen karttumisen myötä.

Pyrimme tukemaan sinua omien vahvuuksien ja mielenkiinnon kohteittesi kehittämisessä ja oman näköisellä urapolullasi. Etusijalla kehittymisessämme ovat erityisesti muistihäiriöisten hoitotyössä huomioitavat erityispiirteet. Kodikkaassa ja arvostavassa ilmapiirissä asukkaammekin voivat paremmin.

Edut

Me palkitsemme henkilöstöämme hyvin suoritetusta työstä unohtamatta myöskään pieniä muistamisia ja muuta huomioimista. Konserniin kuuluvat Ruka ja Pyhä tarjoavat meille hissiliput puoleen hintaan sekä vaihtuvia majoitustarjouksia.

Me pidämme sinusta huolta

Työterveyshuollosta erikoislääkäritasoisena vastaa emoyhtiömme Lääkärikeskus Aava.

Sinun kokoinen työ

Me haluamme olla joustava ja reilu työnantaja Sinulle. Vaikka olemmekin pääsääntöisesti vakituisissa ja kokoaikaisissa työsuhteissa, ei ole mitään estettä sille että piipahdamme välillä vaikkapa jatko-opiskeluissa ja jatkamme ehkä osa-aikaisena. Elämäntilanteidesi muuttuessa etsitään mahdollisuuksien mukaan sopivia työaikajärjestelyjä. Voimme tarjota työntekijöillemme myös työmahdollisuuksia eri paikkakunnilla Uudellamaalla.

Hoitotyö vanhusten hoivakodissa – Hae meille nyt!

Me Uudenmaan Seniorikodeissa haemme jatkuvasti uusia kasvoja työpaikoillemme. Tällä hetkellä suurin osa meistä on lähi- ja perushoitajia sekä toiseksi suurin ammattiryhmä on sairaanhoitajat. Tällä hetkellä avoimia paikkoja löytyy näistä tehtävistä: