Palvelulupaus

SoTe uudistuksen myötä maakunnat antavat omat palvelulupauksensa asukkaille järjestämisvastuullaan olevista palveluista. Lue lisää siitä, mitä tämä käytännössä tarkoittaa!

Sote-uudistuksen ja sen tuomien lakimuutosten mukaan maakunnat antavat asukkailleen palvelulupauksen järjestämisvastuullaan olevista palveluista. Näihin palveluihin kuuluu mm. terveydehoito ja vanhuspalvelut.

Sote-uudistuksen myötä maakunnat vastaavat siitä, että sosiaali- ja terveyspalveluita on kauttaaltaan saatavilla. Maakuntien pitää järjestää ihmisille yhdenvertaiset ja riittävät sosiaali- ja terveyspalvelut koko maassa riippumatta siitä, asuuko maakunnan asiakas kaupungissa tai haja-asutusalueella.

Palvelulupaukset ja Sote-uudistus

Sote-uudistuksen myötä, maakunnat antavat asukkailleen palvelulupauksen palveluista, jotka ovat maakunnan järjestämisvastuulla. Maakunnan palvelulupauksen tarkoituksena on toteuttaa sosiaali- ja terveydenhuoltoa siten, että asukkaiden tarpeet otetaan huomioon. Tarkoituksena on myös palvelujen järjestämisen avoimuuden lisääminen ja se, että kehitetään palvelujen laatua, vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta yksityistämällä osa palveluista.

Palvelulupaus

Julkisen palvelulupauksen määritteleminen, ja se mitä se pitää sisällään, on vielä kesken. Valinnanvapauden piiriin kuuluvat palvelut määritellään lainsäädännössä. Palvelulupauksen aikataulu on sama kuin sote-uudistuksen. Voimaan palvelulupaus olisi siis tulossa 1.1.2020.

Palvelulupauksella Seniorikoteihin

Olettaen, että laki valinnanvapaudesta ja palvelulupauksesta astuu voimaan 1.1.2020, ja että vanhusten hoidon palvelut kuuluvat valinnanvapauden ja maakunnan palvelulupauksen piiriin, voi vuonna 2020 päästä maakunnan palvelulupauksen avulla Uudenmaan Seniorikoteihin. Tästä tiedotamme tarkemmin Facebook kanavallamme ja verkkosivustollamme, joten pysy kuulolla!

Anttilanhovi

Anttilanhovi

Paikan päällä valmistettua kotiruokaa ja viihtyisä ulkoilupiha. Tiedustele vapaita paikkoja hoivakodin johtajalta!

Hae paikkaa Lue lisää

Villa Kivi

Villa Kivi

Villa Kivi on harvinainen LuontoVoima- laatusertifioitu ikäihmisten hoivakoti. Luonto on osana muistisairaiden päivittäistä hoitoa ja hoivaa. Green Care Finlandin jäsen.

Hae paikkaa Lue lisää

Villa Linnea

Villa Linnea

Palkittu ja kodikas hoivakoti Lintuvaarassa. Rauhallinen ja keskeinen sijainti. Palvelusetelillä asukkaaksi ilman jonoja.

Hae paikkaa Lue lisää

Pajuhovi

Pajuhovi

Pajuhovi on avattu 29.9.2020 Nummelaan.

Hae paikkaa Lue lisää

Hiidenhovi

Hiidenhovi

Vihti-Karkkila -alueen paras yksityinen hoivakoti 2018! (ptky karviaisen asiakaskysely) Keväällä 2017 avattu Nummelassa. Avarat ja valoisat tilat yhdessä tasossa kutsuvat tutustumaan. Ulkoilemaan suoraan olohuoneesta. Kivenheiton päässä Hiidenvedestä.

Hae paikkaa Lue lisää

Harjupuisto

Harjupuisto

Maukas kotiruoka valmistetaan paikan päällä. Viihtyisä terassi ja ulkoilupiha kutsuvat kesällä. Talvella voi nauttia aidon takkatulen lämmöstä.

Hae paikkaa Lue lisää

Tapiolan Aallotar

Tapiolan Aallotar

Omat vakituiset fysioterapeutit tukevat fyysisen toimintakyvyn ylläpitoa. Ateriat valmistetaan omassa keittiössä. Yksikössä ei ole tällä hetkellä tilaa uusille asukkaille.

Hae paikkaa Lue lisää

Villa Kaskimäki

Villa Kaskimäki

Paras yksityinen hoivakoti Kirkkonummella 2017! (Kirkkonummen asiakaskysely 2018) Palvelukorttelin pihapiirissä myös päiväkoti. Yhdessä tasossa keskellä luontoa.

Hae paikkaa Lue lisää

Villa Lauriina

Villa Lauriina

Lauriinassa ammattitaito muistisairaiden aidossa kohtaamisessa on hioutunut jo vuodesta 2010 lähtien.

Hae paikkaa Lue lisää

Villa Amanda

Villa Amanda

Villa Amanda on avattu! Tiedustelut vapaista paikoista hoivakodin johtajalta.

Hae paikkaa Lue lisää

Kuninkaanhovi

Kuninkaanhovi

Kotimme sijaitsee rauhallisessa ympäristössä. Maukas kotiruoka valmistetaan omassa keittiössämme.

Hae paikkaa Lue lisää