Hoivakodit - Nummela

Hiidenhovi

Hiidenhovi

Vihti-Karkkila -alueen paras yksityinen hoivakoti 2018! (ptky karviaisen asiakaskysely) Keväällä 2017 avattu Nummelassa. Avarat ja valoisat tilat yhdessä tasossa kutsuvat tutustumaan. Ulkoilemaan suoraan olohuoneesta. Kivenheiton päässä Hiidenvedestä.

Hae paikkaa Lue lisää

Uudenmaan Seniorikotien hoivakoti Hiidenhovi avattiin Nummelassa keväällä 2017. Hiidenhovi  sijaitsee rauhallisella pientaloalueella Hiidenrannassa aivan Kopunlahden tuntumassa.

Hiidenhovi

Hiidenhovin hoivakoti on oikea paikka heille, jotka arvostavat järvimaisemaa, viihtyisiä kävelyreittejä ja yhteisöllistä tunnelmaa keskellä idyllistä Hiidenrannan aluetta. Hiidenhovin ulkoalueella vehreä pihamaa mahdollistaa rentouttavia aktiviteetteja asukkaillemme aina puutarhanhoidosta nurmikon haravointiin.

Huomioitavaa on, että juuri Hiidenveden puoleinen alue Vihdissä on kielletty kaikelta vesiliikenteeltä sesongin aikaan, kuten äänekkäiltä vesiskoottereilta, joten asukkaamme saavat nauttia ihanasta luonnonrauhasta sydämensä kyllyydestä.

Pihamaan hurmaa

Kuten muissakin hoivakodeissamme, myös Hiidenhovissa on tarjolla upeat puitteet ulkoiluun. Yksitasoisesta hoivakotirakennuksestamme on helppo kävellä ulos avaralle terassillemme tai isolle pihamaalle nauttimaan vaikkapa kahvit auringonpaisteessa. Pihamamme ja terassialueemme ovat turvallisia aidattuja alueita, joten asukkaamme voivat liikkua siellä turvallisin mielin.

Touhuilemme yhdessä päivittäin

Hiidenhovin upeat puitteet kauniissa ja vehreässä ympäristössä mahdollistavat päivittäiset kävelyretket läheisillä rantareiteillä, mutta joskus on mukavaa viettää aikaa myös sisätiloissa yhdessä touhuten. Suosittua ajanvietettämme ovat esimerkiksi lehtien lukuhetki yhteisessä olohuoneessamme, jossa käymme läpi päivän polttavimmat uutiset aina positiivisessa sävyssä. Rakastamme myös laulamista, ja usein saammekin ammattimuusikot säestämään musiikkihetkiämme. Aivan Hiidenhovin lähettyvillä sijaitsee Kopun koulu, josta saamme ajoittain vierailijoita, ja lisäksi teemme yhteistyötä myös alueen seurakuntien ja päiväkotien kanssa.

Apu lähellä ympäri vuorokauden

Hiidenhovin ammattitaitoinen hoitohenkilökunta on asukkaidemme käytössä ympäri vuorokauden. Kaikilla asukkaillamme on käytössä myös omahoitaja, jonka vastuulla on yksilöllinen ja toimintakykyä ylläpitävä hoiva. Uudenmaan Seniorikotien toiminnan keskiössä ovat asukkaamme ja tehostetut palvelumme on kehitetty juuri heidän korkealaatuisen hoivansa takaamiseksi. Tästä pitävät huolen hoitajamme, jotka ovat koulutukseltaan sekä sairaanhoitajia että lähihoitajia. Kaikilla heillä on pitkä kokemus ikäihmisten parissa sekä usein myös muualta hoitoalalta.

Viihtyisät huoneistomme

Hiidenhovissa huoneistot ovat yhden hengen tilavia huoneita, joissa kaikista löytyy myös omat tilavat WC-tilat. Huoneistomme ovat valoisia ja esteettömiä ja asukkailla on mahdollista sisustaa ne omilla tavaroilla. Kannustammekin siihen, että omaiset lisäisivät oman kädenjälkensä asukkaiden huoneisiin, jotta ne täyttyisivät kaikista ihanista yhteisistä muistoista. Yhteiset tilamme ovat avarat, liikkuminen on vaivatonta ja esteetöntä, ja olohuoneestamme pääsee suoraan terassillemme. Ja tokihan meillä on myös uudet saunatilamme, joissa kelpaa istuskella yhdessä viikonloppuisin ja vaihtaa kuulumisia päivän tapahtumista.

Asumisen lisäpalvelut

Lisäpalvelut tuovat pientä arjen luksusta asukkaillemme. Ne voivat olla esimerkiksi hyvinvointipalveluja, kuten kampaajan, jalkahoitajan tai fysioterapeutin yksilöllisiä palveluita. Ja jos asukkaamme sen sijaan tarvitsevat apua arkisiin askareisiin, kuten asiointiapua kaupassa, pankissa tai lääkärillä käyntiin, järjestämme sen heille.

Vihti/Nummela kotikuntana

Nummela on Vihdin kunnan suurin taajama, ja itse Vihdin kunnassa asustelee tällä hetkellä lähes 30 000 ihmistä. Asukasluku kasvaa kuitenkin koko ajan erityisesti lapsiperheiden keskuudessa ja Helsingin läheisyyden ansiosta, koska Nummela sijaitsee vain 45 kilometrin päässä pääkaupungistamme. Nummela sijaitsee kauniiden Hiidenveden ja Enäjärven välissä, eli elinympäristö on asukkaille varsin vehreää ja vesistöistä. Uudenmaan Seniorikotien hoivakoti Hiidenhovi sijaitsee Vihdin suurimman vesistön Hiidenhovin lähettyvillä. Hiidenvesi on suosittu matkailukohde Nuuksion lisäksi pääkaupunkilaisten keskuudessa.