Hoivakodit - Kirkkonummi

Uudenmaan Seniorikotien hoivakoti Villa Kaskimäki on avattu syksyllä 2015 Kirkkonummen Veikkolassa. Idyllisen hoivakotimme naapurina toimii päiväkoti, mikä tuo oman pirteän lisänsä arkeemme.

hoivakodit kirkkonummella

Villa Kaskimäki

Kirkkonummen Villa Kaskimäen sijainti ei voisi olla parempi niille asukkaille ja heidän omaisilleen, jotka arvostavat hyviä liikenneyhteyksiä, mutta myös omaa rauhaa. Reitti Villa Kaskimäkeen kulkee aivan E18-moottoritien varressa, ja hoivakodistamme on vain kivenheitto kauniille Lamminjärvelle. Kaiken lisäksi heti tien toiselta puolelta voi nähdä upean Nuuksion kansallispuiston avautuvan silmien edessä. Asukkaamme saavatkin elää arkeaan kauneimman suomalaisen luonnon keskellä.

“Villa Kaskimäessä jokaisen asukkaamme olemassa olevia voimavaroja ja oma-aloitteisuutta tuetaan.”

Hoivakotimme ympäristö Kaskimäellä on myös hyvin eläväinen, koska aivan naapurissamme sijaitsee yksityinen päiväkoti. Jaamme heidän kanssaan saman pihapiirin, joten lasten iloiset äänet säestävät mukavasti arkeamme. Meillä Villa Kaskimäessä onkin vakiintunut yhteistyö viereisen päiväkodin sekä vapaaehtoisten ja alueen muiden päiväkotien ja koulujen kanssa. Villa Kaskimäen hoivakodissamme on kaksi turvallista ja aidattua ulkoilupihaa ja useita tilavia terasseja ja keinuja, joita ympäröivät kukkaistutukset ja kodikas pientaloympäristö.

Tekemistä yhdessä

Elämme keskellä upeaa luontoa, joten ulkoilemme paljon asukkaidemme kanssa. Toisille voi riittää istuskelu raikkaassa ilmassa, reippaimmat taas lähtevät kävelylle yhdessä omahoitajan kanssa. Silloin tällöin teemme retkiä yhdessä myös hoivakodin ulkopuolelle. Me järjestämme säännöllisesti erittäin suosittuja leivontahetkiä, ja saunominen on myös lempipuuhaamme erittäin tilavassa saunassamme. Teemme tiivistä yhteistyötä seurakunnan kanssa ja nautimme yhteisistä hartaushetkistä. Koska elämä on juhlan arvoinen, silloin tällöin meitä käyvät viihdyttämässä myös tutut ammattiesiintyjät. Päivittäiset ruokailuhetkemme ovat päivän kohokohtia, kun pääsemme seurustelemaan yhdessä ja nauttimaan samalla kokkimme loihtimia tuoreita herkkuja.

Hoitokoti 4

Hoitohenkilökunta aina lähellä

Uudenmaan Seniorikodit on keskittynyt toiminnassaan muistihäiriöisten palveluihin. Meillä tehostettu palveluasuminen tarkoittaa juuri heille kohdistettuja erilaisia palveluja ja yksilöllistä hoitoa. Koulutetut terveys- ja sosiaalialan ammattilaiset hoivakodeissamme takaavat sen, että omaisenne saa elää meillä korkealaatuista arkea elämänsä loppuun saakka. Kuuntelemme aina myös asukkaitamme ja järjestämme tarvittaessa myös saattohoidon, jos niin toivotaan. 

Kodikkuutta huokuvat huoneistomme

Kaikki tilamme Villa Kaskimäessä on suunniteltu yhteen tasoon ja esteettömiksi, jotta kulkeminen olisi asukkaillemme mahdollisimman vaivatonta. Yhteisistä tiloistamme löytyy aito takka, jonka äärelle kokoonnumme nauttimaan sen tuomasta lämmöstä. Huoneistomme ovat ensisijaisesti yhden hengen huoneita tilavalla WC-tilalla, mutta meiltä löytyy myös muutama suurempi huone pariskunnille.

Mitä muuta saisi olla?

Asukkaamme ovat yksilöitä, joten heidän arkensakin voi näyttäytyä erilaisena. Heillä on tarpeita, jotka saattavat syntyä heidän sen hetkisestä terveydentilastaan, mutta ne voivat olla myös pieniä toiveita, joilla piristää päivää. Lisäpalveluilla pyrimme tukemaan heidän omannäköistä elämäänsä kaikissa Uudenmaan Seniorikodeissamme. Tällaisia palveluita ovat muun muassa lääkäri- ja fysioterapiakäynnit tai muut hyvinvointipalvelut.

Kirkkonummi kotikuntana

Kirkkonummi on Uudenmaan maakuntaan kuuluva pieni kunta, joka sijaitsee 20 kilometrin päässä pääkaupungin vilskeestä. Kirkkonummella asustelee tällä hetkellä noin 40 000 ihmistä, ja se on jatkuvasti kasvava alue. Eikä ihme, sillä Kirkkonummelta löytyy paljon sellaista, mitä Helsingistä ja sen ympäristöstä ei löydy. Erotuksena kaupungin vilinään Kirkkonummella sijaitsee monia pääkaupunkilaisten mökkejä, koska tarjolla on aitoja maalaismaisemia, upeaa luontoa sekä merellisyyttä kaikessa kauneudessaan. Villa Kaskimäen hoivakotimme sijaitsee Kirkkonummen Veikkolan Kurtinmäessä, joka on idyllinen asuntokortteli rauhallisella paikalla.


Villa Kaskimäki
Kaskelantie 20b
02880 Veikkola

Katso yhteystiedot ja ota yhteyttä