Hyvä työpaikka

Kehittyvän yrityksemme mukana sinulla on hienot mahdollisuudet kehittyä kanssamme joko asiaosaajana tai kokemuksen karttuessa hiljalleen myös valmentavaksi esimieheksi.

Keitä me olemme

Me kaikki teemme töitä muistipulmaisten ikäihmisten sujuvan arjen puolesta – asukkaidemme kodissa. Suurin osa meistä on lähi- ja perushoitajia ja toiseksi suurin ammattiryhmä ovat sairaanhoitajat. Työllistämme myös sosionomeja, fysioterapeutteja, hoiva-apulaisia, kodinhoitajia, laitoshuoltajia ja –apulaisia sekä kokkeja.

Ammatillinen kehittyminen

Kehittyvän yrityksemme mukana sinulla on hienot mahdollisuudet kehittyä kanssamme joko asiaosaajana tai kokemuksen karttuessa hiljalleen myös valmentavaksi esimieheksi. Panostamme jokaisen ammattiryhmämme osaamiseen korkean ammattitaidon ja hyvän palvelun kehittämiseksi edelleen. Kehitämme henkilöstömme osaamista valikoitujen yhteistyökumppaniemme kanssa. Pyrimme tarjoamaan aktiivisille ja oma-aloitteisille työntekijöillemme urakehitysmahdollisuuksia omissa taloissamme ja meillä on mahdollisuus siirtyä haastavampiin tehtäviin kokemuksen karttumisen myötä.

Pyrimme tukemaan sinua omien vahvuuksien ja mielenkiinnon kohteittesi kehittämisessä ja oman näköisellä urapolullasi. Etusijalla kehittymisessämme ovat erityisesti muistihäiriöisten hoitotyössä huomioitavat erityispiirteet. Kodikkaassa ja arvostavassa ilmapiirissä asukkaammekin voivat paremmin.

Edut

Me palkitsemme henkilöstöämme hyvin suoritetusta työstä unohtamatta myöskään pieniä muistamisia ja muuta huomioimista. Konserniin kuuluvat Ruka ja Pyhä tarjoavat meille hissiliput puoleen hintaan sekä vaihtuvia majoitustarjouksia.

Me pidämme sinusta huolta

Työterveyshuollosta erikoislääkäritasoisena vastaa emoyhtiömme Lääkärikeskus Aava.

Sinun kokoinen työ

Me haluamme olla joustava ja reilu työnantaja Sinulle. Vaikka olemmekin pääsääntöisesti vakituisissa ja kokoaikaisissa työsuhteissa, ei ole mitään estettä sille että piipahdamme välillä vaikkapa jatko-opiskeluissa ja jatkamme ehkä osa-aikaisena. Elämäntilanteidesi muuttuessa etsitään mahdollisuuksien mukaan sopivia työaikajärjestelyjä. Voimme tarjota työntekijöillemme myös työmahdollisuuksia eri paikkakunnilla Uudellamaalla.

Anttilanhovi

Hyvinkää

Sari Helppolainen

Tapiolan Aallotar

Espoo

Minna Mekhane

Villa Linnea

Espoo

Katja Roth

Harjupuisto

Lohja

Villa Kaskimäki

Kirkkonummi

Taina Airikainen

Villa Amanda

Kirkkonummi

Riikka-Leena Suurnäkki

Hiidenhovi

Nummela

Eija Sairanen

Villa Kivi

Järvenpää

Aulikki Rouichi

Kuninkaanhovi

Vantaa

Kirsi Kinanen

Villa Lauriina

Espoo

Sari Liukkonen