Hoivapalvelut Seniorikodeissa

Seniorikodit on keskittynyt toiminnassaan vaikeasti muistisairaiden palveluasumiseen kodikkaassa ympäristössä, jolloin palveluja on saatavilla ympäri vuorokauden.

Tehostettu palveluasuminen tarkoittaa hoivakodissamme kokonaisvaltaista palvelua, joka huomioi erityisesti muistisairaiden asukkaiden tarpeet. Tämä tarkoittaa hoito- ja palvelumuotoja ikäihmisille, jotka tarvitsevat hoitoammattilaisia ympärivuorokautiseksi tueksi. Muistisairauden lisäksi asukkaillamme voi olla myös jokin fyysinen toimintarajoite, jonka vuoksi he eivät pärjää enää kotona kotipalvelun turvin, mutta eivät myöskään tarvitse laitoshoitoa.

Hoitokoti 2

Palvelumme

Tehostetun palveluasumisen kokonaispalveluihin kuuluvat asumispalveluiden lisäksi täysihoito. Lisäpalvelut räätälöidään aina asukkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Osana korkealaatuista palveluamme, Uudenmaan Seniorikodit tarjoaa asukkailleen osaavan henkilökunnan käyttöönsä, joka kattaa hoitohenkilöstömme eli sairaanhoitajat ja lähihoitajat. Toiminnallisesta hyvinvoinnista pitää huolen fysioterapeuttimme ja ruokapuolen palveluista vastaa emäntämme tai kokki keittiön puolella.

Apu on aina käden ulottuvilla

Hoivakodit ovat asukkaillemme koti heidän elämänsä loppuun saakka. Meidän tehtävänämme on tehdä heille tästä ajasta mahdollisimman miellyttävä, turvallinen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin takaava. Meidän mielestämme tämä onnistuu vain riittävällä ammattitaidolla ja tuella. Uudenmaan Seniorikodeilla asukkaitamme auttavat osaavat terveys- ja sosiaalialan ammattilaisemme, jotka ovat heidän käden ulottuvillaan ympäri vuorokauden. Yksilöllisistä tarpeista ja kuntoutuksesta huolehtivat asukkaidemme omahoitajat, jotka ovat asukkaidemme asiantuntijoita.

Lisäpalveluita aina tarpeiden mukaan

Lisäpalveluita tarjoamme asukkaillemme aina heidän omien toiveidensa ja tarpeidensa mukaan. Ne voivat olla asiointipalvelua esimerkiksi kaupassa tai pankissa, lääkärillä käyntiin liittyviä palveluita tai erilaisia hyvinvointipalveluita, kuten fysioterapeutin, hierojan, jalkahoitajan tai kampaajan palveluita. Asukkaidemme omahoitajat ovat lisäksi aina valmiina tukemaan omaa asukastaan arkisissa toimissa.

Hoivapalvelut Seniorikodeissa

Kodikkaat huoneistomme

Asukkaillamme on käytössään omat viihtyisät asuinhuoneistot, joista laaditaan huoneenvuokralain mukainen vuokrasopimus. Huoneitamme voi ajatella kuin tyhjinä tauluina, jotka asukkaamme saavat maalata mieleisekseen. Toivomme myös omaisten sisustavan huonetta yhteisillä muistoja herättävillä esineillä ja valokuvilla. Huonekoko on yhden hengen noin 20m2 huoneesta aina noin 30m2 2 hengen huoneisiin. Jokaisessa huoneessa on oma WC-tila tukikaiteilla.

Yhteistilat

Yhteistilamme ovat tunnelmallisia ja olohuonemaisia yksittäisiä tiloja, joissa on vaivatonta liikkua, ja ne ovat myös esteettömiä. Kokoonnumme päivittäin olohuonetilaamme katettujen pöytien äärelle nauttimaan herkullisista ruoista, kahvihetkistämme tai ihan vain toistemme seurasta. Yhteistilasta asukkaamme pääsevät helposti myös takan äärelle, jossa usein nautimme yhdessä oleilustamme. Olohuoneesta on suora pääsy viihtyisälle ja turvalliselle sisäpihalle sekä terasseille, jotka on aidattu.

Päivä Uudenmaan Seniorikodissa

Päiväohjelma suunnitellaan asukkaiden mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Aamut aloitetaan oman herätyskellon tahdissa: reippaimmat ovat ylhäällä jo aamuvarhain, toiset haluavat heräillä omaan tahtiinsa aamupalalle. Jumppaamme fysioterapeuttimme opastamana, luemme päivän polttavimmat uutiset sanomalehdistä olohuoneessamme ja nautimme yhdessä päiväkahveja.

Läheiset ovat myös aina tervetulleita kahville! Ulkoilemme paljon ja kaikki hoivakotimme ovatkin sijoittuneet niin, että luonnonrauhaa ei tarvitse kaukaa lähteä hakemaan. Maittava ruoka valmistetaan meillä useimmiten paikan päällä, mutta jos hankimme ruoat ulkopuoliselta tuottajalta, pidämme huolen, että ne läpäisevät laatustandardimme. Joissakin yksiköissämme on tarjolla jopa kahta eri lämminruokavaihtoehtoa päivittäin.

Anttilanhovi

Anttilanhovi

Paikan päällä valmistettua kotiruokaa ja viihtyisä ulkoilupiha. Tiedustele vapaita paikkoja hoivakodin johtajalta!

Hae paikkaa Lue lisää

Villa Kivi

Villa Kivi

Villa Kivi on harvinainen LuontoVoima- laatusertifioitu ikäihmisten hoivakoti. Luonto on osana muistisairaiden päivittäistä hoitoa ja hoivaa. Green Care Finlandin jäsen.

Hae paikkaa Lue lisää

Villa Linnea

Villa Linnea

Palkittu ja kodikas hoivakoti Lintuvaarassa. Rauhallinen ja keskeinen sijainti. Palvelusetelillä asukkaaksi ilman jonoja.

Hae paikkaa Lue lisää

Pajuhovi

Pajuhovi

Pajuhovi on avattu 29.9.2020 Nummelaan.

Hae paikkaa Lue lisää

Hiidenhovi

Hiidenhovi

Vihti-Karkkila -alueen paras yksityinen hoivakoti 2018! (ptky karviaisen asiakaskysely) Keväällä 2017 avattu Nummelassa. Avarat ja valoisat tilat yhdessä tasossa kutsuvat tutustumaan. Ulkoilemaan suoraan olohuoneesta. Kivenheiton päässä Hiidenvedestä.

Hae paikkaa Lue lisää

Harjupuisto

Harjupuisto

Kevyttä palveluasumista ja paikkoja myös muistisairaille. Tule tutustumaan turvalliseseen ja toimintakykyä ylläpitävään ympäristöömme!

Hae paikkaa Lue lisää

Tapiolan Aallotar

Tapiolan Aallotar

Tehostettua palveluasumista vaikeasti muistisairaille. Yksikössä ei ole tällä hetkellä tilaa uusille asukkaille.

Hae paikkaa Lue lisää

Villa Kaskimäki

Villa Kaskimäki

Paras yksityinen hoivakoti Kirkkonummella 2017! (Kirkkonummen asiakaskysely 2018) Palvelukorttelin pihapiirissä myös päiväkoti. Yhdessä tasossa keskellä luontoa.

Hae paikkaa Lue lisää

Villa Lauriina

Villa Lauriina

Lauriinassa ammattitaito muistisairaiden aidossa kohtaamisessa on hioutunut jo vuodesta 2010 lähtien.

Hae paikkaa Lue lisää

Villa Amanda

Villa Amanda

Villa Amanda on avattu! Tiedustelut vapaista paikoista hoivakodin johtajalta.

Hae paikkaa Lue lisää

Kuninkaanhovi

Kuninkaanhovi

Kotimme sijaitsee rauhallisessa ympäristössä. Maukas kotiruoka valmistetaan omassa keittiössämme.

Hae paikkaa Lue lisää