Villa Linnea

Palkittu ja kodikas hoivakoti yhdessä tasossa. Rauhallinen ja keskeinen sijainti Lintuvaarassa. Asukkaaksi ilman jonoja palvelusetelillä.
Hae paikkaa

Yhdessä tasossa ja muistipulmaisille suunniteltu

Hoivakodin pihalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua pihatöihin, mutta laiskottelukin keinussa on sallittu. Ulkoilu pyritään pitämään ohjelmassa ympäri vuoden ja aina on mahdollisuus ulkoiluun.

Tuolijumppaa, tanssimista, tietokilpailuja, vaatemyyntejä, leivontaa ja saunomista järjestetään säännöllisesti. Seurakunnan kanssa on ajoittain hartaushetkiä ja tutut ammattiesiintyjät piristävät juhlahetkiämme. Talossa on hyvin vakiintunut yhteistyö vapaaehtoisten sekä lähikoulujen ja –päiväkotien kanssa. Teemme myös retkiä hoivakodin ulkopuolelle.

Yhteisöllistä ja turvallista

Seniorikodeissamme ikäihminen asuu esteettömässä kodikkaassa ympäristössä, josta on turvallinen pääsy aidatulle ulkoilupihalle. Ryhmäasuminen mahdollistaa turvallisen arjen, eikä kenenkään tarvitse olla yksin. Asukkaamme asuvat pääosin omissa yhden hengen huoneissa, joista laaditaan huoneenvuokralain mukainen vuokrasopimus. Palvelut sisältävät aina palvelupaketin sekä täysihoidon. Lisäpalveluja järjestetään toiveidenne mukaan.

Lisäpalveluina on saatavissa asiointiapua, yksityislääkäripalveluita, fysioterapeutin, hierojan sekä jalkahoitajan ja kampaajan palveluita.

Katso Villa Linnean esittelyvideo

Villa Linnean yhteystiedot

Villa Linnea
Töyhtötiaisentie 3
02660 Espoo

Opiskelijavastaava:
Virpi Nurmi

Hoitajien GSM:

+358 45 606 4935

Yksikön johtaja
Katja Roth

Seniorikodeissa tapahtuu