Villa Kivi

Ulkoilu isolla aktiivipihalla ja viihtyisässä ympäristössä. Green Care Finlandin jäsen.
Hae paikkaa

Takat, pihat ja rauhallinen ympäristö luovat viihtyisyyttä.

Pihalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua puutarhan hoitoon tai nurmikon haravointiin. Ulkoilu pidetään ohjelmassa ympäri vuoden. Kesäkanat pihalla ja kanit piristävät arkeamme.

Iltojen pimetessä lämpöä tuovat aidot takat.

Tuolijumppaa, tanssimista, tietokilpailuja, vaatemyyntejä, leivontaa ja saunomista järjestetään säännöllisesti. Seurakunnan kanssa suunnitellaan hartaushetkiä ja tutut ammattiesiintyjät piristävät juhlahetkiämme. Talossa kehitetään yhteistyötä vapaaehtoisten sekä lähikoulujen ja –päiväkotien kanssa. Teemme myös retkiä hoivakodin ulkopuolelle.

Villa Kivi

Järvenpään Kinnarissa sijaitsevaa kotiamme ympäröi oma piha, kukkaistutukset ja kodikas pientaloympäristö. Keskeisen sijaintinsa johdosta kodissamme on helppo vierailla ja kaikki keskustan palvelut ovat lähellä. Palveluasumisen toiminnan ja sisällön ohjaus perustuu aina asiakkaan elämäntilanteesta lähtevään toimintatapaan. Palvelu on asukasta kunnioittavaa, tukee hänen osallisuuttaan asumisyhteisössä ja ylläpitää hänen toimintakykyään.

Hoitajamme ovat sitoutuneet kuntoutumista edistävään työotteeseen, jossa jokaisen asukkaan olemassa olevia voimavaroja ja oma-aloitteisuutta tuetaan.

Katso Villa Kiven esittelyvideo

Villa Kiven yhteystiedot

Villa Kivi
Kiviojantie 12
04430 Järvenpää

Hoitajien GSM:

+358 46 923 6519

Yksikön johtaja
Aulikki Rouichi

Seniorikodeissa tapahtuu