Tapiolan Aallotar

Uusi upea Tapiolan Aallotar on avattu. Tehostettua palveluasumista vaikeasti muistisairaille. Asukaspaikat tällä hetkellä täynnä.
Hae paikkaa

Aktiivista elämää

Tilat on suunniteltu tukemaan yhteisöllisyyttä sekä merkityksellistä ja aktiivista arkea. Ateriat valmistuvat omassa keittiössä paikan päällä. Hoivakodin pihamaalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua aktiiviseen toimintaamme.

Aallottaressa on aina mahdollisuus ulkoiluun. Ulkoilla voi myös kävelyreiteillä Pohjois-Tapiolan viihtyisällä pientaloalueella.

Avasimme Aallotaren musiikkiteemalla 2018 (Tapiolan Sinfonietta konsertoi Aallottaressa). Sauna lämpiää tarvittaessa ja  leivomme asukkaiden kanssa.

Hyvä arki Aallottaressa

Toimintaamme ohjaavat keskeiset arvot ovat koti ja lämpö, omannäköinen hyvä elämä ja yhdessä tekeminen. Koemme että kodikkuus, aktiivinen toiminta sekä arvostava ilmapiiri ovat tekijöitä, jotka edistävät asukkaidemme hyvinvointia. Asukkaiden voimavarat ovat hyvän asumisen ja hoivan lähtökohtana.

Tarjoamme asukkaille heidän toiveidensa mukaista elämää turvallisessa ympäristössä, jossa asukkaille tutut hoitajat ovat lähellä. Tavoitteenamme on tukea hyvinvointia, arjen omatoimisuutta, sosiaalista kanssakäymistä sekä tuottaa onnistumisen iloa.

Asukaskokouksissa asukkaat saavat osallistua toiminnan suunnitteluun.

Aallottaren yhteystiedot

Tapiolan Aallotar
Kivennavantie 15
02130 Espoo

Hoitajien GSM:

Hoitajat: 050 4703789 (24/7)

Yksikön johtaja
Minna Mekhane
0504349937

Seniorikodeissa tapahtuu