Kodikas hoivakoti Nummelassa

Nummelan Hiidenrannassa sijaitsevassa kodissamme on iso turvallinen ulkoilupiha, suojaisa terassi, kukkaistutukset ja kaksi kodikasta pienryhmää. Hiidenhovi sijaitsee Hiidenveden välittömässä läheisyydessä viihtyisällä ja luonnonläheisellä pientaloalueella. Lämminhenkinen kotimme on toteutettu yhteen tasoon ja esteettömäksi.
Palveluasumisen toiminnan ja sisällön ohjaus perustuu aina asiakkaan elämäntilanteesta lähtevään toimintatapaan. Palvelu on asukasta kunnioittavaa, tukee hänen osallisuuttaan asumisyhteisössä ja ylläpitää hänen toimintakykyään.

Aktiivista elämää

Tilat on suunniteltu tukemaan yhteisöllisyyttä sekä merkityksellistä ja aktiivista arkea. Hoivakodin pihamaalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua perennapuutarhan hoitoon tai nurmikon haravointiin.

Hiidenhovissa on aina mahdollisuus ulkoiluun myös viihtyisillä kävelyreiteillä Hiidenrannan viihtyisällä pientaloalueella.

Tuolijumppaa, tanssimista, tietokilpailuja, vaatemyyntejä, leivontaa ja saunomista järjestetään säännöllisesti. Seurakunnan kanssa on hartaushetkiä ja tutut ammattiesiintyjät piristävät juhlahetkiämme. Teemme myös retkiä hoivakodin ulkopuolelle.

Katso Hiidenhovin esittelyvideo