Hiidenhovi

Aloitimme pääsiäisenä 2017 Nummelassa. Avarat ja valoisat tilat yhdessä tasossa kutsuvat tutustumaan. Ulkoilemaan suoraan olohuoneesta.
Hae paikkaa

Aktiivista elämää

Tilat on suunniteltu tukemaan yhteisöllisyyttä sekä merkityksellistä ja aktiivista arkea. Hoivakodin pihamaalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua perennapuutarhan hoitoon tai nurmikon haravointiin.

Hiidenhovissa on aina mahdollisuus ulkoiluun myös viihtyisillä kävelyreiteillä Hiidenrannan viihtyisällä pientaloalueella.

Tuolijumppaa, tanssimista, tietokilpailuja, vaatemyyntejä, leivontaa ja saunomista järjestetään säännöllisesti. Seurakunnan kanssa on hartaushetkiä ja tutut ammattiesiintyjät piristävät juhlahetkiämme. Teemme myös retkiä hoivakodin ulkopuolelle.

Kodikas hoivakoti Nummelassa

Nummelan Hiidenrannassa sijaitsevassa kodissamme on iso turvallinen ulkoilupiha, suojaisa terassi, kukkaistutukset ja kaksi kodikasta pienryhmää. Hiidenhovi sijaitsee Hiidenveden välittömässä läheisyydessä viihtyisällä ja luonnonläheisellä pientaloalueella. Lämminhenkinen kotimme on toteutettu yhteen tasoon ja esteettömäksi.

Palveluasumisen toiminnan ja sisällön ohjaus perustuu aina asiakkaan elämäntilanteesta lähtevään toimintatapaan. Palvelu on asukasta kunnioittavaa, tukee hänen osallisuuttaan asumisyhteisössä ja ylläpitää hänen toimintakykyään.

Katso Hiidenhovin esittelyvideo

Hiidenhovin yhteystiedot

Hiidenhovi
Hiidenrannantie 15
03100 Nummela


Hoitajien GSM:

+358 50 413 8937

Yksikön johtaja
Eija Sairanen

Hiidenhovin yhteystiedot

Hiidenhovi

Hiidenhovi

Hiidenrannantie 15

03100 Nummela

Yksikön johtaja

Eija Sairanen

Hoitajien GSM:

+358 50 413 8937

Seniorikodeissa tapahtuu