Anttilanhovi

Elämänmakuinen hoivakoti Hyvinkäällä. Hyvinkään paras yksityinen hoivakoti (Asiakastyytyväisyyskysely, Hyvinkään kaupunki 2017). Tervetuloa tutustumaan.
Hae paikkaa

Aktiivista elämää

Hoivakodin suojaisalla pihamaalla ja terassilla kelpaa nauttia ulkoilmasta ja kuntoilla. Talon naapurissa toimii päiväkoti josta leikin äänet kantautuvat pihallemme. Anttilanhovissa on aina mahdollisuus ulkoiluun. Takka tuo lämpöä iltojen pimetessä.

Leivontaa, saunomista ja muita arjen askareita on säännöllisesti asukkaidemme toiveiden mukaan. Seurakunnan kanssa on hartaushetkiä ja tutut ammattiesiintyjät piristävät juhlahetkiämme. Teemme myös retkiä hoivakodin ulkopuolelle.

Kodikas hoivakoti Hyvinkäällä

Hyvinkään Vehkojalla sijaitsevassa kodissamme on tilava ulkoilupiha kukkaistutuksin ja liikuntavälinein. Suojaisilla terasseilla on miellyttävää nauttia ulkoilmasta kesähelteellä ja sateellakin. Pihanaapurinamme on päiväkoti, jonka vilskettä voi seurailla keinussa.
Tilat on toteutettu yhteen tasoon ja esteettömäksi.

Palveluasumisen toiminnan ja sisällön ohjaus perustuu aina asiakkaan elämäntilanteesta lähtevään toimintatapaan. Palvelu on asukasta kunnioittavaa, tukee hänen osallisuuttaan
asumisyhteisössä ja ylläpitää hänen toimintakykyään.

Katso Anttilanhovin esittelyvideo

Anttilanhovin yhteystiedot

Anttilanhovi
Yli-Anttilantie 29
05830 Hyvinkää

Hoitajien GSM:
Hovintupa     050 468 5619
Hovinkammari  050 468 5629
Hovinpirtti   050 468 5176
Hovinaitta    050 468 5312
Yksikön johtaja
Sari Helppolainen

Seniorikodeissa tapahtuu