Hoivakodit

Palkituissa hoivakodeissamme eletään toiminnallista arkea kodikkaassa ja turvallisessa yhpäristössä. Anttilanhovi (Hyvinkää), Kaskimäki (Kirkkonummi) ja Hiidenhovi (Nummela) ovat saaneet parhaat arviot yksityisistä hoivakodeista kaupunkien suorittamissa asiakaskyselyissa. Sama kunnia on ollut Kuninkaanhovilla (Vantaa) jo aiemmin.

Harjupuisto

Harjupuisto

Kevyttä palveluasumista ja paikkoja myös muistisairaille. Tule tutustumaan turvalliseseen ja toimintakykyä ylläpitävään ympäristöömme!

Hae paikkaa Lue lisää

Villa Linnea

Villa Linnea

Palkittu ja kodikas hoivakoti Lintuvaarassa. Rauhallinen ja keskeinen sijainti. Palvelusetelillä asukkaaksi ilman jonoja.

Hae paikkaa Lue lisää

Villa Amanda

Villa Amanda

Avaamme uuden hoivakodin Etelä-Kirkkonummelle (Ravals) keväällä 2020.

Hae paikkaa Lue lisää

Anttilanhovi

Anttilanhovi

Hyvinkään paras yksityinen hoivakoti (Asiakastyytyväisyyskysely, Hyvinkään kaupunki 2017). Tervetuloa tutustumaan!

Hae paikkaa Lue lisää

Hiidenhovi

Hiidenhovi

Vihti-Karkkila -alueen paras yksityinen hoivakoti 2018! (ptky karviaisen asiakaskysely) Keväällä 2017 avattu Nummelassa. Avarat ja valoisat tilat yhdessä tasossa kutsuvat tutustumaan. Ulkoilemaan suoraan olohuoneesta. Kivenheiton päässä Hiidenvedestä.

Hae paikkaa Lue lisää

Tapiolan Aallotar

Tapiolan Aallotar

Uusi Aallotar on avattu Tapiolassa. Tehostettua palveluasumista vaikeasti muistisairaille. Yksikössä ei ole tällä hetkellä tilaa uusille asukkaille. Asukasjonoa hoitaa Katja Roth.

Hae paikkaa Lue lisää

Villa Kaskimäki

Villa Kaskimäki

Paras yksityinen hoivakoti Kirkkonummella 2017! (Kirkkonummen asiakaskysely 2018) Palvelukorttelin pihapiirissä myös päiväkoti. Yhdessä tasossa keskellä luontoa.

Hae paikkaa Lue lisää

Villa Kivi

Villa Kivi

Ulkoilu isolla aktiivipihalla ja viihtyisässä ympäristössä. Green Care Finlandin jäsen.

Hae paikkaa Lue lisää

Villa Lauriina

Villa Lauriina

Lauriinassa ammattitaito muistisairaiden aidossa kohtaamisessa on hioutunut jo vuodesta 2010 lähtien.

Hae paikkaa Lue lisää

Kuninkaanhovi

Kuninkaanhovi

Kotimme sijaitsee rauhallisessa ympäristössä. Maukas kotiruoka valmistetaan omassa keittiössämme.

Hae paikkaa Lue lisää

Hoivakodit lähelläsi

Uudenmaan Seniorikodeilla on hoivakoteja ja vanhustenhoitoa usealla paikkakunnalla ympäri Uudenmaan: mm. Lohjalla, Espoossa, Vantaalla, Hyvinkäällä, Kirkkonummella ja Järvenpäässä. Hoivakotimme eivät ole perinteisen kolkkoja vanhainkoteja, vaan lämpöä ja valoa tulvivia yhteisöllisiä elämänmakuisia koteja. Seniorikotien viihtyisät hoivakodit tarjoavat yhteistä ohjelmaa, reilua kotiruokaa ja tilavat omat huoneet asukkaille omilla kylpyhuoneilla. Lisäksi olemme panostaneet asukkaidemme helppoon ulkoiluun esteettömillä isoilla piha-alueilla.

Me Seniorikodeissa olemme hoivakodeissamme keskittyneet erityisesti muistisairaiden ikäihmisten tehostettuun palveluasumiseen, harmonisen ja rauhoittavan ympäristön ja ilmapiirin luomiseen. Johtoajatuksenamme on kehittää palveluja ja asumisympäristöjä, joita olisimme valmiita tarjoamaan omille omaisillemme ja perheemme jäsenille. Tervetuloa tutustumaan!

Hoivakodit tarjoavat palvelua vuorokauden ympäri

Seniorikotien hoivakodeissa on henkilökuntaa paikalla vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä. Seniorikodit tarjoavat yksilöllistä, asiakkaan tarpeet huomioivaa palvelua jo 6 paikkakunnalla. Myös Lohjan palvelukoti Harjupuisto avataan 2018, joten pian toimimme 8 hoivakodin voimin kuudella paikkakunnalla. Silloin tällöin teemme retkiä yhdessä myös hoivakodin ulkopuolelle. Me järjestämme säännöllisesti erittäin suosittuja leivontahetkiä ja saunoa voi joustavasti omissa saunatiloissamme. Juhlahetkinä meitä käyvät viihdyttämässä myös tutut ammattiesiintyjät. Päivittäiset ruokailuhetkemme ovat päivän kohokohtia kun pääsemme seurustelemaan yhdessä ja nauttimaan hyvästä kotiruoasta kauniisti katettuun pöytään. Meillä saatte kaikki tarvitsemanne palvelut ja hoidot joustavasti ja yksilöllisesti. Koulutetut terveys- ja sosiaalialan ammattilaiset hoivakodeissamme takaavat sen, että omaisenne saa elää meillä mahdollisimman korkealaatuista arkea elämänsä loppuun saakka.

Palveluasumista erinomaisella sijainnilla

Hoivakotimme sijaitsevat avarilla ja valoisilla paikoilla - usein pienkoti-, puistoalueiden tai metsien kupeessa. Asukkaamme saavatkin elää arkeaan ulkona ja suomalaisen luonnon keskellä niin halutessaan. Meillä on aina mahdollisuus ulkoiluun. Tutustu tarkemmin hoivakoteihimme yllä olevasta listauksesta ja hae paikkaa omaisellesi!