Hae meille töihin

Alla olevalla lomakkeella voit suoraan hakea töitä Uudenmaan Seniorikodista. Lähetä meille tietosi alla olevalle lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten!

Hoitotyö vanhusten hoivakodissa – Hae meille nyt!

Me Uudenmaan Seniorikodeissa haemme jatkuvasti uusia kasvoja työpaikoillemme. Tällä hetkellä suurin osa meistä on lähi- ja perushoitajia sekä toiseksi suurin ammattiryhmä on sairaanhoitajat. Tällä hetkellä avoimia paikkoja löytyy näistä tehtävistä:

Työnkuva vaihtelee eri tehtävien välillä, mutta kaikissa keskeisessä osassa on asiakkaan hoitaminen ja tukeminen arjen askareissa. Voit kysellä tietyn työtehtävän työnkuvaa joko alla olevan lomakkeen kautta tai ottamalla yhteyttä suoraan hoivakotiin, niiden yhteystiedot ovat lomakkeen alla.

Uudenmaan Seniorikodit Oy on yksityinen sosiaalipalvelualan yritys, jonka tarkoituksena on tuottaa turvallista ja kodikasta ikäihmisten asumista ja hoivaa Uudenmaan alueella. Pääkohderyhmämme ovat muistisairauksia sairastavat ikäihmiset. Palvelujamme ohjaavat keskeiset arvot ovat koti ja lämpö, omannäköinen hyvä elämä, yhdessä tekeminen sekä vastuunotto.

Olemme siirtäneet rekrysivut toiseen osoitteeseen

Voit löytää sivustolta tietoa avoimista työpaikoista, tarkempaa tietoa työtehtävistä, meidän arvoista sekä tulevista työkavereistasi.

Kysymyksiä työtehtävistä? Lähetä viestiä suoraan hoivakoteihin alla olevien yhteystietojen avulla.

Anttilanhovi

Hyvinkää

Sari Helppolainen

Tapiolan Aallotar

Espoo

Minna Mekhane

Villa Linnea

Espoo

Katja Roth

Harjupuisto

Lohja

Villa Kaskimäki

Kirkkonummi

Taina Airikainen

Villa Amanda

Kirkkonummi

Riikka-Leena Suurnäkki

Hiidenhovi

Nummela

Eija Sairanen

Villa Kivi

Järvenpää

Aulikki Rouichi

Pajuhovi

Nummela

Aila Liukkonen

Kuninkaanhovi

Vantaa

Kirsi Kinanen

Villa Lauriina

Espoo

Sari Liukkonen