Villa Kaskimäki

Palvelukorttelin pihapiirissä myös päiväkoti. Yhdessä tasossa keskellä luontoa. Tervetuloa tutustumaan.
Hae paikkaa

Pihoillemme kantautuu päiväkodin äänet

Olemme toimineet Veikkolassa jo vuodesta 2006 ja nyt oli aika siirtyä uusiin tiloihin! Hoivakodin pihoilla, keinuissa sekä terasseilla kelpaa nauttia ulkoilusta turvallisesti. Meillä on aina on mahdollisuus ulkoiluun.

Aidot takat tuovat lämpöä iltojen pimetessä.

Talon naapurina toimii yksityinen päiväkoti ja meille on vuosien varrella vakiintunut yhteistyö myös vapaaehtoisten sekä alueen koulujen ja muiden päiväkotien kanssa.

Leivontaa ja saunomista järjestetään säännöllisesti. Seurakunnan kanssa on hartaushetkiä ja tutut ammattiesiintyjät piristävät juhlahetkiämme. Teemme myös retkiä hoivakodin ulkopuolelle.

Kuva: GeroArt / Semi – Salmi – Mykkänen

Villa Kaskimäki

Kirkkonummen Veikkolassa sijaitsevassa kodissamme on kaksi turvallista ulkoilupihaa, useita terasseja, kukkaistutukset ja kodikas pientaloympäristö. Villa Kaskimäki sijaitsee yksityisen päiväkodin kanssa samassa pihapiirissä. Tilat on toteutettu yhteen tasoon ja esteettömäksi. Palveluasumisen toiminnan ja sisällön ohjaus perustuu aina asiakkaan elämäntilanteesta lähtevään toimintatapaan. Palvelu on asukasta kunnioittavaa, tukee hänen osallisuuttaan asumisyhteisössä ja ylläpitää hänen toimintakykyään.

Katso Villa Kaskimäen esittelyvideo

Villa Kaskimäen yhteystiedot

Villa Kaskimäki
Kaskelantie 20b
02880 Veikkola

Hoitajien GSM:

+358 45 238 5767

Yksikön johtaja
Taina Airikainen
+358 50 344 0118

Villa Kaskimäki

Seniorikodeissa tapahtuu