Tapiolan Aallotar

Uusi upea Tapiolan Aallotar on avattu. Tehostettua palveluasumista vaikeasti muistisairaille. Kaikki asukaspaikat tällä htekellä täynnä.
Hae paikkaa

Aktiivista elämää

Tilat on suunniteltu tukemaan yhteisöllisyyttä sekä merkityksellistä ja aktiivista arkea. Hoivakodin pihamaalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua perennapuutarhan hoitoon tai nurmikon haravointiin.

Aallottaressa on aina mahdollisuus ulkoiluun. Ulkoilla voi myös kävelyreiteillä Pohjois-Tapiolan viihtyisällä pientaloalueella.

Avaamme Aallotaren syksyn musiikkiteemalla: Tapiolan Sinfonietta konsertoi Aallottaressa syksyn mittaan. Sauna lämpiää tarvittaessa ja  leivomme asukkaiden kanssa. Teemme mahdollisuuksien mukaan myös retkiä hoivakodin ulkopuolelle.

Hyvä arki Aallottaressa

Toimintaamme ohjaavat keskeiset arvot ovat koti ja lämpö, omannäköinen hyvä elämä ja yhdessä tekeminen. Koemme että kodikkuus, aktiivinen toiminta sekä arvostava ilmapiiri ovat tekijöitä, jotka edistävät asukkaidemme hyvinvointia. Asukkaiden voimavarat ovat hyvän asumisen ja hoivan lähtökohtana.

Tarjoamme asukkaille heidän toiveidensa mukaista elämää turvallisessa ympäristössä, jossa asukkaille tutut hoitajat ovat lähellä. Tavoitteenamme on tukea hyvinvointia, arjen omatoimisuutta, sosiaalista kanssakäymistä sekä tuottaa onnistumisen iloa.

Asukaskokouksissa asukkaat saavat osallistua toiminnan suunnitteluun.

Aallottaren yhteystiedot

Tapiolan Aallotar
Kivennavantie 15
02130 Espoo

Hoitajien GSM:

Hoitajat: 050 4703789 (24/7)

Yksikön johtaja
Katja Roth
045 606 4931

Seniorikodeissa tapahtuu