Harjupuisto

Lohjallakin asukkaamme pääsevät nauttimaan 2018 Seniorikotien kodikkuudesta sekä turvallisesta ja toimintakykyä ylläpitävästä ympäristöstä.
Hae paikkaa

Turvallista ja kodikasta palveluasumista

Tilat on suunniteltu tukemaan yhteisöllisyyttä sekä toiminnallista arkea. Kodikkaissa tiloissa asukkaamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi.

Hoivakodin pihamaalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua perennapuutarhan hoitoon tai nurmikon haravointiin. Meillä on aina mahdollisuus ulkoiluun myös viihtyisillä kävelyreiteillä ympäristössä.

Tuolijumppaa, tanssimista, tietokilpailuja, vaatemyyntejä, leivontaa ja saunomista järjestetään säännöllisesti. Seurakunnan kanssa on hartaushetkiä ja tutut ammattiesiintyjät piristävät juhlahetkiämme. Teemme myös retkiä hoivakodin ulkopuolelle.

Harjupuisto lyhyesti

Hoivakoti Harjupuiston rakennustyöt aloitettiin 3/2017 Lohjalla ja hoivakoti aukeaa kesällä 2018. Hoivakoti tulee tarjoamaan moniulotteisia hoivapalveluita: Harjupuistoon tulee paikkoja myös palveluseteliasiakkaille, hoivakoti tulee tarjoamaan myös kevyttä palveluasumista ja hoivakoti tulee mahdollistamaan yksilöllisen fysioterapian.

Harjupuista tarjoaakin kodikasta asumista yhdessä kerroksessa, yhden hengen huoneet omalla WC:llä ja oman saunaosaston. Hoivakodin henkilökuntaa on paikalla 24 tuntia vuiorokaudessa – vuoden jokaisena päivänä.