Hoivakodit

Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa luotettavien ja pitkäjänteisten kumppanien kanssa korkeatasoista, turvallista ja kodikasta ikäihmisten palveluasumista ja hoivaa Uudenmaan alueella. Pääkohderyhmämme on muistihäiriöiset ikäihmiset.

Harjupuisto

Harjupuisto

Nyt avoimet ovet torstaisin klo 16-18. Tervetuloa tutustumaan turvalliseseen ja toimintakykyä ylläpitävään ympäristöömme!

Hae paikkaa Lue lisää

Villa Kivi

Villa Kivi

Ulkoilu isolla aktiivipihalla ja viihtyisässä ympäristössä. Green Care Finlandin jäsen.

Hae paikkaa Lue lisää

Villa Lauriina

Villa Lauriina

Nyt paikka vapaana yhdessä Espoon parhaista hoivakodeista myös palveluseteliasiakkaille. Hoivakotiamme Muuralassa ympäröivät turvalliset pihat, kukkaistutukset ja rauhallinen pientaloympäristö.

Hae paikkaa Lue lisää

Villa Linnea

Villa Linnea

Elämänlaatua yhdessä tasossa. Rauhallinen ja keskeinen sijainti Lintuvaarassa. Kysy myös mahdollisuutta palveluasumiseen.

Hae paikkaa Lue lisää

Anttilanhovi

Anttilanhovi

Elämänmakuinen hoivakoti Hyvinkäällä. Hyvinkään paras yksityinen hoivakoti (Asiakastyytyväisyyskysely, Hyvinkään kaupunki 2017). Tervetuloa tutustumaan.

Hae paikkaa Lue lisää

Tapiolan Aallotar

Tapiolan Aallotar

Avaamme uuden ajan hoivakodin syksyllä 2018 Tapiolassa.

Hae paikkaa Lue lisää

Villa Kaskimäki

Villa Kaskimäki

Palvelukorttelin pihapiirissä myös päiväkoti. Yhdessä tasossa keskellä luontoa. Tervetuloa tutustumaan.

Hae paikkaa Lue lisää

Hiidenhovi

Hiidenhovi

Uusin yksikkömme Nummelassa. Avarat ja valoisat tilat yhdessä tasossa kutsuvat tutustumaan. Ulkoilemaan suoraan olohuoneesta.

Hae paikkaa Lue lisää

Kuninkaanhovi

Kuninkaanhovi

Kotimme sijaitsee rauhallisessa ympäristössä. Maukas kotiruoka valmistetaan omassa keittiössämme.

Hae paikkaa Lue lisää

Hoivakodit lähelläsi

Uudenmaan Seniorikodeilla on hoivakoteja ja vanhustenhoitoa usealla paikkakunnalla ympäri Uudenmaan: mm. Lohjalla, Espoossa, Vantaalla, Hyvinkäällä, Kirkkonummella ja Järvenpäässä. Hoivakotimme eivät ole perinteisen kolkkoja vanhainkoteja, vaan lämpöä ja valoa tulvivia yhteisöllisiä elämänmakuisia koteja. Seniorikotien viihtyisät hoivakodit tarjoavat yhteistä ohjelmaa, reilua kotiruokaa ja tilavat omat huoneet asukkaille omilla kylpyhuoneilla. Lisäksi olemme panostaneet asukkaidemme helppoon ulkoiluun esteettömillä isoilla piha-alueilla.

Me Seniorikodeissa olemme hoivakodeissamme keskittyneet erityisesti muistisairaiden ikäihmisten tehostettuun palveluasumiseen, harmonisen ja rauhoittavan ympäristön ja ilmapiirin luomiseen. Johtoajatuksenamme on kehittää palveluja ja asumisympäristöjä, joita olisimme valmiita tarjoamaan omille omaisillemme ja perheemme jäsenille. Tervetuloa tutustumaan!

Hoivakodit tarjoavat palvelua vuorokauden ympäri

Seniorikotien hoivakodeissa on henkilökuntaa paikalla vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä. Seniorikodit tarjoavat yksilöllistä, asiakkaan tarpeet huomioivaa palvelua jo 6 paikkakunnalla. Myös Lohjan palvelukoti Harjupuisto avataan 2018, joten pian toimimme 8 hoivakodin voimin kuudella paikkakunnalla. Silloin tällöin teemme retkiä yhdessä myös hoivakodin ulkopuolelle. Me järjestämme säännöllisesti erittäin suosittuja leivontahetkiä ja saunoa voi joustavasti omissa saunatiloissamme. Juhlahetkinä meitä käyvät viihdyttämässä myös tutut ammattiesiintyjät. Päivittäiset ruokailuhetkemme ovat päivän kohokohtia kun pääsemme seurustelemaan yhdessä ja nauttimaan hyvästä kotiruoasta kauniisti katettuun pöytään. Meillä saatte kaikki tarvitsemanne palvelut ja hoidot joustavasti ja yksilöllisesti. Koulutetut terveys- ja sosiaalialan ammattilaiset hoivakodeissamme takaavat sen, että omaisenne saa elää meillä mahdollisimman korkealaatuista arkea elämänsä loppuun saakka.

Palveluasumista erinomaisella sijainnilla

Hoivakotimme sijaitsevat avarilla ja valoisilla paikoilla - usein pienkoti-, puistoalueiden tai metsien kupeessa. Asukkaamme saavatkin elää arkeaan ulkona ja suomalaisen luonnon keskellä niin halutessaan. Meillä on aina mahdollisuus ulkoiluun. Tutustu tarkemmin hoivakoteihimme yllä olevasta listauksesta ja hae paikkaa omaisellesi!